top of page
  • Skribentens bildErika Lorde / Almostlake

Andning..
Hörde idag att andning är så bra för ångest, inte för att det är nått nytt för mig att de säger nått sånt, men ibland skulle jag kunna svära på att det ligger nått i luften man andas med, med min vetskap så vet jag att det inte är så utan beror på många andra faktorer men det känns iaf så när jag kommer till Marsliden och får andas luften där.


Marsliden är för mig, lugnet själv, paradiset på jorden och den plats där man får mer energi i kroppen än på något annat ställe. Man är bara lyckligare där.

Marsliden har för mig blivit lika med välmående! Jag har inga dåliga minnen kopplade dit, i alla fall inga som är starka nog att förstöra det underbara där, det är bara ångestfritt, glädje, lugn och kärlek!


Att andas där är lätt, det är skönt att andas där och alla världsliga orosmoment tynar bort. Kroppen fylls av en enorm energi så fort dörren på bilen öppnas och man sätter ner foten på marken! Marsliden får mig att glömma allt dåligt och bara omringas av den mest otroliga miljö som någonsin skapats!


Man är som hemma fast SÅ långt ifrån verkligheten och vardagen! Isolerad men ändå inte.. Nu Älskar jag ju livet och dagarna oavsett om jag är där eller inte, men Marsliden är MARSLIDEN! Ni som bor där eller har stuga där förstår nog vad jag menar!37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page