top of page
  • Skribentens bildErika Lorde / Almostlake

Kingkong bergen i Lofoten! 

Har nog aldrig sett så magnifika och dramatiska berg som jag gjorde när jag åkte till Lofoten! För varje meter man körde så såg bergen annorlunda ut och molnen mer dramatiska än tidigare. Mor Tuta hade det inte lätt med körningen på dessa mini stigar till väg. När jag inte satt och bara tok stirrade och gapade över hur vackert det va så skulle jag ut ur bilen och fota. Tur min mor har en ängels tålamod och ingen brådska!


Jag var verkligen helt förstummad av alla vyer, alla berg, havet, husen, vägarna, ja ALLT va som ett enda stort lyckorus! Men bergen alltså va nog det som fascinerade mig mest! Det va som att de hade bara rest sig upp ur havet och va oändligt höga!
17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page