top of page
  • Skribentens bildErika Lorde / Almostlake

True Honor Clothing Photoshoot


PHOTOSHOOT MED TRUE HONOR CLOTHING - LIVE WITH HONOR

Fick en super chans när jag bodde i SD att fota för klädmärket True Honor, ett klädmärke skapat av en kille som hette Bardia Rahim. (han i röda kepsen på bilderna) Nu ska jag inte säga för mycket om han men som jag förstod det så, hade han inte haft det så lätt i livet och hamnat på riktigt dåliga vägar. Men kom tillbaka, rätade upp sitt liv, startade detta klädmärke och det sköt i höjden ganska snabbt! Han är helt klart en inspiration och en success story. På bilden är det en kille som heter Michael Bernard som håller på med Parkour som blir fotad för att promota deras märke. Jag fick vid ett annat tillfälle chansen att fota den här Michael igen då vi testade göra slowmotion film av han och jag testade att få lite coola bilder. Det va en riktigt spännande dag och att få va med i Team True Honor för en dag va en upplevelse! Detta märke som man såg på många inom MMA, Atleter av olika slag, surfare runt om i världen, de som körde racing med motorcyklar, stunt killar, skateboardfantaster mm mm. Även jag fick kläder i massor av han. När vi var ute och fotade och va på MMA, charity events och andra events så gjorde ju vi som alla andra reklam för hans märke, så vi agerade vandrande reklampelare. Jag fick helt klart en STOR variation av typer av fotografering och en erfarenhet rikare för varje gång. Det va en utmaning både att försöka få till nått bra foto och även att som helt ny på detta och ny i USA hamna bland alla dessa människor. Jag hade väl ingen aning om hur man fotar nått i rörelse, modellfotografering, bostäder, välgörenhets event mm. Jag va ju van att cykla omkring för mig själv här hemma och fota vår fantastiska natur och landskap. Från kängor i fjällen med korvgrillning och bärplockning på Heligfjällsmyra till detta. Men jag gjorde det och lyckades. Dock är jag ju fruktansvärt självkritisk och tycker nästan aldrig att mina bilder är bra nog, men så länge uppdragsgivaren är nöjd så är det ju bra. Här är videon de gjorde från denna dag, Man ser mig i bakgrunden på vissa ställen.. En liten kort blond tjej i svarta kläder.. https://www.youtube.com/watch?v=yEXANaQsUGI&fbclid=IwAR2-DvYft7xZVverfnr4qet82J_XsBBiNxeLusW_GqChTHkmYWqM-p-tRfc Detta är Bardias vision: True Honor Clothing maintains the ancient belief that honor is the highest form of self-respect, worth, honesty, and integrity. True honor means different things to different people and True Honor Clothing supports your efforts to “do the right thing” when no one is looking. We also strive to live every day with honor.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page