top of page
  • Skribentens bildErika Lorde / Almostlake

Välkommen till min Nya hemsida och blogg

För nått år sen så gjorde jag min första hemsida för Almostlake och köpte domänen Almostlake.com (som vid tillfället var upptagen)

Jag blev aldrig riktigt nöjd med den sidan och tyckte bara att den allmänt såg trist, fånig och billig ut. Jag var glad att jag ens lyckats göra en egen hemsida, men ska man göra nått så ska man ju vara stolt över det man åstadkommit med.

Men så såg jag en annan persons hemsida som jag gillade och började kolla vart den sidan hade blivit till och då sprang jag på WIX!

Här gick det MYCKET bättre att skapa en snygg sida jag kunde vara stolt över!


Så så fort jag kommit hem från jobbet satt jag, i två dagar och bara nördade ner mig. Självklart med massor av strul vilket slutade med att min domän inte fanns helt plötsligt när jag öppnade den, det fanns ingen hemsida utan bara ett stort fett irriterande felmeddelande. Men skam den som ger sig!

Efter ännu fler timmar med felsökning så fixade jag det tillslut och nu är den "klar",men känner jag mig själv rätt så kommer den nog hinna ändras några gånger om för att jag ska blir nöjd.

Här kommer jag försöka uppdatera så ofta som möjligt och lägga till nya bilder, händelser och event som är på G.


Jag hoppas ni ska gilla min hemsida och blogg.

Vill även Tacka alla som har följt och stöttat mig i mitt skapande och uppmuntrat mig!


/ Erika Lorde


27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page