top of page
  • Skribentens bildErika Lorde / Almostlake

Vandringstur vid Marsån


Jag hittade en ny as grym app som heter SWEDEN TOPO MAPS och har nu börjat checka in fler vandringsleder som jag aldrig utforskat tidigare. Denna led utgår från Grytsjö och är ett kanon utflyktsmål för den som inte vill gå så långt men ändå ha en grym utsikt! Vi hamnade vid en fin liten sjö med en liten stuga där man kan övernatta. Utedass, ved och kamin fanns på plats och det ska tydligen finnas MASSOR av fina fiskar i sjön. Fick tips av en man i byn om hur man ska fiska där för att få ultimat fångst men jag tvivlar på att jag kommer lyckas eller så är det inte nog med "fiskare" i mig. Men oavsett om man är fiskare eller ej så är det VERKLIGEN värt ett besök. För den som vill/orkar gå längre så fortsätter lederna åt alla möjliga roliga håll! På bilden ovan är leden vi gick markerad med orange streck.

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page