top of page
  • Skribentens bildErika Lorde / Almostlake

What you can´t see going on..


Fakta om denna bild som man absolut inte tänker, vet eller förstår..

Vi fotade först och främst den här bilden i Bjärten, en liten liten ort 8 mil från Umeå där min T har sin stuga. Vi hade sett ett gammalt ruckel till hus som stod där och såg ut som något ur en Tim Burton film. När vi kom dit och skulle fota så var vi ju tvungna såklart att fråga om det va ok för de som ägde gården där huset stod på. Det stod alltså ett riktigt bostadshus på gården med.


Ägarna blev mäkta förvånade och lite suspekta till en början och undrade varför vi skulle fota där och vad va syftet. Vi förklarade, eller T förklarade för dom vad vår idé var och projektet. De gick lite tveksamt med på att låta oss göra det tillslut.

Jag kan förstå tvivlet då jag såg ut sådär..


Det jag har på mig är en av T:s gamla slitna t-shirts och en ullkappa jag köpte på H&M för typ 500:- för hundra år sen. Håret beställde jag från partykungen och såg mer ut som plast än något de på sidan hävdade såg ut som riktigt hår.


Första gången jag tittade på bilderna efter att vi fotade såg jag ingenting jag kunde göra med dom och allt kändes bara fel.

Men så en dag långt senare satte jag mig med bilderna igen och då kom inspirationen och tankarna tillbaka på det som va tänkt från början med dessa bilder vi tog under detta projekt, vilket vi döpte till "Engla".
62 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page