top of page
  • Skribentens bildErika Lorde / Almostlake

Dark and Moody!Resultatet från dagens foton och redigering


 

Jag har försökt mig på en annan sorts redigering länge men inte lyckats få till det jag varit ute efter. Har googlat, youtubat, frågat, letat och försökt. Tappade tillslut all lust att redigera OCH fota då det kändes som att jag inte producerade nått nytt. Min kreativitet dog av.

Tills IDAG!!

Vi skulle upp till fjället och skotta av taken på stugorna och på vägen upp så satt jag och berättade för Mor Tuta vad det var jag ville göra för bilder, hur jag ville de skulle se ut, men att jag inte visste hur jag skulle gå till väga.

Så när vi svänger in på den berömda vägen till Marsliden så ser jag motivet till bilden jag vill göra!!

Där är den!!

Som vanligt har jag ju kameran med mig när vi åker till fjället och tur va väl det! Ut hoppar jag ut bilen och börjar fota! Jag ser framför mig hur bra det kommer bli, bara jag får till det där med redigeringen så den ser sådär dramatisk ut som jag vill den ska göra.


Vi skottar taken i 1,5 timme i det mest fantastiska vädret och en utsikt som kan få en att svimma skönhetssvimmningen! Sen fikar vi och åker hem, men hinner bara till Bielite så dyker nästa helt FANTASTISKA motiv som jag OCKSÅ precis va ute efter!


Vilken lyckosam dag tycker jag!


När jag äntligen kom hem efter att blivit bjuden på middag så satte jag mig vid datorn och började klura och klura och klura.. Kanske var det fjälluften och Marslidens terapeutiska magi som spelade in men helt plötsligt så hittade jag hur jag skulle göra!!

Jag tog fram bilderna från idag och började redigera dom och de blev ju PRECIS så som jag ville ha dom, PRECIS så som det såg ut i mitt huvud när jag stod där och fotade Marsfjällen!


NU känns det roligt igen! Nu känner jag som att lungorna är fyllda med luft, kreativiteten flödar i blodet och fyller hjärnan med idéer!

56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page